Irma Agricola, jouw aanspreekpunt bij Awerk uitzendbureau

Over Awerk

Hoi! Ik ben Irma, het gezicht achter Awerk uitzendbureau. Leuk je te ontmoeten! Of nou ja, ik ontmoet je liever in het echt, in plaats van kennis te maken via een stukje tekst op mijn website. Die echte kennismaking volgt nog, hoop ik. Voor het complete plaatje vind je hieronder iets meer info over mij en mijn bedrijf.

Een aantal kenmerken

  • Behulpzaam
  • Loyaal
  • Eerlijk

Awerk = Irma

Irma Agricola om volledig te zijn. Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam in de uitzendbranche en heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Dat werkplezier gun ik iedereen.

Uit ervaring weet ik dat het voor veel mensen lastig is om hun kwaliteiten te zien of erkennen. Met alle opgedane mensenkennis en bedrevenheid kan ik daarin echt iets voor je betekenen. Ik denk graag in mogelijkheden en dat zorgt regelmatig voor verrassend leuke uitkomsten. Als jij zoekende bent naar jouw kwaliteiten en de baan die daarbij past, neem contact met me op. Ik help je graag verder!

Irma Agricola op locatie bij een klant
Plan een kennismakingsgesprek met Awerk uitzendbureau

De juiste persoon op de juiste plek

Het is elke keer weer een interessante puzzel om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. En dan het liefst zónder ongemakkelijke sollicitatiegesprekken, zakelijke brieven, moeilijke vragen en testjes. Daar ben ik niet zo van. Ik ben praktisch ingesteld en kan goed inschatten wat voor persoon bij welk bedrijf past, en omgekeerd.

Mijn bedrijf Awerk uitzendbureau is gevestigd in dé koffiehoofdstad van Nederland: Joure. Bij mij ben je dus verzekerd van een goede kop koffie (of thee), maar ook van een gezellig, ongedwongen praatje. Zoals een echte Friezin betaamt, ben ik nuchter en daarnaast houd ik van korte lijntjes. Ik kan snel handelen, omdat ik niet met een heel team hoef te overleggen. Erg prettig!

Contact met Irma Agricola van Awerk uitzendbureau

Kom je langs voor een kop koffie?

Ben je binnen jouw bedrijf op zoek naar deskundig personeel of ben je op zoek naar (ander) werk in Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder of Overijssel? Welk vraagstuk je ook hebt en of je nu werkzoekende of werkgever bent; ik kan je altijd helpen. Natuurlijk mag je (geheel vrijblijvend) een afspraak maken, maar gewoon binnenlopen bij Awerk uitzendbureau op de Transportwei 14a in Joure mag ook. De koffie staat klaar!

Neem contact op