Over ons

Hoi! Ik ben Irma, het gezicht achter Awerk uitzendbureau. Leuk je te ontmoeten! Of nou ja, ik ontmoet je liever in het echt, in plaats van kennis te maken via een stukje tekst op mijn website. Die echte kennismaking volgt nog, hoop ik. Voor het complete plaatje vind je hieronder iets meer info over mij en mijn bedrijf.

Awerk = Irma

Irma Agricola om volledig te zijn. Ik ben inmiddels 15 jaar werkzaam in de uitzendbranche en heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Dat werkplezier gun ik iedereen.

Uit ervaring weet ik dat het voor veel mensen lastig is om hun kwaliteiten te zien of erkennen. Met alle opgedane mensenkennis en bedrevenheid kan ik daarin echt iets voor je betekenen. Ik denk graag in mogelijkheden en dat zorgt regelmatig voor verrassend leuke uitkomsten. Als jij zoekende bent naar jouw kwaliteiten en de baan die daarbij past, neem contact met me op. Ik help je graag verder!

De juiste persoon op de juiste plek

Het is elke keer weer een interessante puzzel om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. En dan het liefst zónder ongemakkelijke sollicitatiegesprekken, zakelijke brieven, moeilijke vragen en testjes. Daar ben ik niet zo van. Ik ben praktisch ingesteld en kan goed inschatten wat voor persoon bij welk bedrijf past, en omgekeerd.

Mijn bedrijf Awerk uitzendbureau is gevestigd in dé koffiehoofdstad van Nederland: Joure. Bij mij ben je dus verzekerd van een goede kop koffie (of thee), maar ook van een gezellig, ongedwongen praatje. Zoals een echte Friezin betaamt, ben ik nuchter en daarnaast houd ik van korte lijntjes. Ik kan snel handelen, omdat ik niet met een heel team hoef te overleggen. Erg prettig!

Wat ons onderscheidt

Persoonlijke aandacht

We schenken persoonlijke aandacht om je beter te kunnen leren kennen

Lokale expertise

We beschikken over een diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt

Flexibel

We passen onze diensten aan om te voldoen aan de evoluerende behoeften

Toegankelijk

We zijn gemakkelijk bereikbaar en altijd beschikbaar om te luisteren

Samen ontdekken we jouw kansen

Benieuwd wat wij voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw professionele groei of bedrijfssucces te ondersteunen.

Bij Awerk geloven we dat succes begint met de juiste mensen. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!