Voor werkgevers

Heeft jouw bedrijf teveel werk op de plank liggen en heb je dringend extra man- of vrouwkracht nodig? Awerk uitzendbureau is er voor jou! Awerk brengt werkgevers en werknemers – in Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder en Overijssel − op uitzendbasis samen, zodat jouw onderneming flexibel blijft en jij niet voor hoge kosten komt te staan. Op zoek naar werknemers op basis van werving en selectie? Ook dan zit je bij Awerk uitzendbureau goed. Wij vinden die enthousiaste werknemer die past binnen jouw bedrijf en waar jij op kunt rekenen!

Medewerkers op uitzendbasis

Krijg je ineens een grote klus waar je geen nee tegen wilt zeggen, maar waar je wel extra personeel voor nodig hebt? Bij Awerk uitzendbureau kun je werknemers op uitzendbasis inhuren. Het grote voordeel van uitzendkrachten is dat jij als werkgever erg flexibel blijft met betrekking tot jouw personeelsbestand en tegelijkertijd geen werkgeversrisico’s loopt. De medewerker is in dienst bij Awerk, waardoor jij volledig wordt ontzorgd. Awerk draagt zorg voor de administratie en kosten omtrent verzekeringen, ziekteverzuim, uitval of ontslag, terwijl jij (tijdelijk) extra personeel op de werkvloer hebt.

Flexibel

Flexibel extra personeel voor tijdelijk werk

Geen risico’s

Wij nemen de risico's over, zoals ziekteverzuim en ontslag

Snel inzetbaar

Direct beschikbare uitzendkrachten

Proefperiode

Mogelijkheid tot proefperiode, voor een vast dienstverband

Medewerkers op payroll

Wel de lusten, niet de lasten
Heb je zélf de perfecte kandidaat gevonden voor een vacature binnen jouw bedrijf? Maar wil je hem of haar niet in dienst nemen? Dan bieden wij de oplossing! De kandidaat komt bij ons op de loonlijst. Voorheen werd dit ook wel payrolling genoemd.

Zelf gekozen kandidaat

Je hebt de kwaliteit van personeel in eigen hand.

Minder lasten
Awerk regelt de (salaris)administratie en draagt wettelijke premies af, zoals pensioen.

Uitbetaling
Jouw medewerker krijgt tijdig en correct uitbetaald, volgens de juiste cao of bedrijfseigen regeling.

Financiële voordelen
Je betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren, en een aantrekkelijker tarief ten opzichte van uitzenden.

Efficiënt Werven en Selecteren

Ook bij structureel personeelstekort kun je bij Awerk uitzendbureau aankloppen. Waar het in eerste instantie misschien lijkt alsof er geen vakkrachten te vinden zijn, denkt Awerk in mogelijkheden en oplossingen. Middels werving en selectie vindt Awerk kandidaten die je zelf misschien niet had uitgekozen, maar die toch door bepaalde skills en/of het volgen van een cursus heel veel voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Lees meer

Het proces

Contact

Neem contact op met Awerk uitzendbureau. Indien je het prettig vindt om persoonlijk kennis te maken, kom ik (Irma van Awerk) graag bij je langs. Zo krijg ik een goede indruk van jouw bedrijf. Wil je écht snel schakelen, dan gaan we gelijk voor je aan de slag.

Kennismaking

Na een kennismaking weten we precies waaraan jouw medewerker moet voldoen. Awerk gaat voor jou op zoek.

Geschikte kandidaat

Een mogelijk geschikte kandidaat op het oog? Awerk gaat eerst in gesprek met de kandidaat om te kijken of hij/zij echt geschikt is voor deze functie en past binnen jouw bedrijf. Pas daarna stellen we de potentiële nieuwe werknemer aan jou voor.

De juiste match

Ben je na het kennismakingsgesprek met de kandidaat niet overtuigd, dan zoeken we verder. Ben je enthousiast, dan maken we afspraken over eventueel proefdraaien en de startdatum.

Ja, ik zoek personeel