Op zoek naar een nieuwe baan?

Heb jij momenteel geen werk en ben je op zoek naar een baan in Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder of Overijssel, die aansluit bij jouw talenten en wensen? Awerk uitzendbureau vindt jouw droombaan! Heb je wél werk, maar is de sfeer op je werk niet goed of word je niet meer blij van je werkzaamheden? Dan is het misschien tijd om te wisselen van baan of functie. Ook hierbij kan Awerk uitzendbureau jou helpen. En het mooie is: je hoeft geen ongemakkelijke sollicitatiegesprekken te voeren.

Welke baan past bij mij?

Ben je op zoek naar een nieuwe, leuke functie, maar weet je zelf niet goed wat bij je past en waar je goed in bent? Kom eens langs bij Awerk uitzendbureau in Joure om kennis te maken. Samen kijken we naar jouw wensen, kwaliteiten en waar jij blij van wordt. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende functie. Misschien is er na onze kennismaking meteen al een geschikte vacature. Benieuwd naar het huidige vacature aanbod?

Ik wil een carrièremove maken

Ook als je op zoek bent naar een baan in een andere branche − in Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder of Overijssel − maar geen lange opleiding wilt volgen, kan Awerk uitzendbureau jou helpen. Heb jij nu een kantoorbaan, maar zou je liever in de techniek of in de bouw werken? Misschien is een werken-leren-werkplek iets voor jou. Awerk kan door de juiste connecties en ervaring hulp bieden bij een carrièreswitch. Kom je langs voor een kennismaking?

Niet solliciteren, maar wel een nieuwe baan?

Jazeker, dat kan! Als we na onze kennismaking helder hebben welke functie bij jou past, zetten we de volgende stappen:

Contact

Op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en kwaliteiten gaan we op zoek naar jouw droombaan. Een sollicitatiebrief schrijven is niet nodig. Als je het fijn vindt, ondersteunt Awerk uitzendbureau je met het opstellen van een cv.

Kennismaking

Vinden we een baan die bij jou past, dan ga je kennismaken met (misschien wel) jouw nieuwe werkgever.

De juiste match

Zijn zowel jij als jouw potentiële werkgever enthousiast, dan maken we afspraken om te starten met je nieuwe functie bij je nieuwe werkgever.

Aan de slag

Aan de slag! Ook nu jij bent begonnen aan je nieuwe baan houden we contact. Je kunt altijd bij Awerk terecht voor hulp of als je vragen hebt.

Ja, ik wil een nieuwe baan

Vrijblijvende kennismaking met Awerk uitzendbureau

Wat deze zoektocht naar een droombaan jou kost? HE-LE-MAAL NIETS! Voor jou als werkzoekende is deze dienst gratis, maar het levert je wel heel veel op. Het doel van Awerk uitzendbureau is het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. In Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder en Overijssel. Voor jou betekent het dat we een baan vinden waar jij goed tot je recht komt en het naar je zin hebt.

Kom je snel een kop koffie of thee drinken?

Een nieuwe baan, zonder sollicitatiegesprek?

Plan een afspraak!