Volledig ontzorgd met payrolling

Bij jou aan de slag, bij ons op de loonlijst.

Kies jij graag zelf je medewerkers, maar schrikken de rompslomp en de risico’s van het in dienst nemen je af? Een payroll constructie met Awerk biedt uitkomst.

Bij payrolling zorg je zelf voor de werving en selectie. Zodra je de ideale kandidaat hebt gevonden, schakel je ons in. Wij – de payroller – nemen de kandidaat in dienst, inclusief de volledige salarisadministratie. Zo heb jij alleen de lusten van je nieuwe medewerker en niet de lasten.

Wat is het verschil tussen payrolling en uitzenden?

Het belangrijkste verschil tussen payrolling en uitzenden zit ‘m in het werving- en selectietraject. Bij uitzenden doet Awerk de werving en selectie, bij payrolling doet de werkgever dat zelf. De flexibiliteit die je hebt in je personeelsbestand is precies gelijk.

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Je regelt zelf de werving en selectie van je medewerkers.

Je medewerker komt niet op jouw loonlijst, maar op die van Awerk. Dat betekent dat wij de (salaris)administratie verzorgen en de wettelijke premies afdragen.

Wij zorgen ervoor dat je medewerker tijdig en correct betaald krijgt, volgens de juiste cao of bedrijfseigen regeling.

Je betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren.

Payrolling is goedkoper dan uitzenden.

Bij ziekte van je medewerker loop je geen financieel risico.

Waarom Awerk?

Awerk? Zeg maar Irma. Ik ben al heel wat jaren actief binnen het bedrijfsleven, vooral in de noordelijke helft van Nederland. Ik ken heel wat bedrijven, mensen en systemen, waarmee ik ook jouw bedrijf graag help aan een krachtige (flexibele) schil. Of je nu kiest voor payrolling, uitzenden of werving en selectie.