Op-en-top flexibel met onze uitzendkrachten

Als het soms hollen is en soms stilstaan

Wil jij je personeelsbestand structureel goed invullen, maar nergens aan vastzitten? Zeker weten dat je altijd voldoende medewerkers hebt om de business draaiende te houden, zonder dat ze stil hoeven te zitten als het even wat rustiger is?

Kies dan voor de uitzendkrachten van Awerk. Stuk voor stuk vakmensen, die bij ons in dienst zijn, maar bij jou de handen uit de mouwen komen steken. Alle flexibiliteit voor jou, nul rompslomp. Is dat geen aantrekkelijk idee?

‘Flexkracht maakt macht’

Onze uitzendkrachten heten natuurlijk niet voor niks flexwerkers – je kunt ze flexibel inzetten. Tijdens drukke periodes, bij seizoenspieken, voor speciale projecten, bij plotselinge groei van het bedrijf of ter vervanging bij ziekte, vakantie of verlof. Is de drukte voorbij, dan neem je weer afscheid. Een volgende keer staan ze weer voor je klaar.

Uitzenden, hoe werkt het?

Gebruikmaken van uitzendkrachten is heel eenvoudig. Jij vertelt ons wat voor flexkracht je nodig hebt, wij gaan op zoek. Zodra we de perfecte match gevonden hebben, stellen we die aan je voor. Zeg jij ja, dan brengen wij alle administratie in orde en kun jij je nieuwe medewerker alvast gaan voorstellen op de werkvloer. Zo simpel is het!

Waarom Awerk?

Awerk? Zeg maar Irma. Ik ben al heel wat jaren actief binnen het bedrijfsleven, vooral in de noordelijke helft van Nederland. Ik ken heel wat bedrijven, mensen en systemen, waarmee ik ook jouw bedrijf graag help aan een krachtige flexibele schil. Of je nu kiest voor uitzenden, payrolling of werving en selectie.